Romānă Maghiară Engleză Franceză Italiană Spaniolă Germană
servicii de traduceri

Pe lāngă acte auto, oferim şi servicii de traduceri pentru texte specializate din domeniile: tehnic, IT, juridic, economic, bancar, medical etc.

Realizăm traduceri īn şi din următoarele limbi: maghiară, engleză, franceză, germană, italiană, spaniolă, portugheză, turcă, greacă, rusă, cehă, slovacă, poloneză, sārbă, croată, slovenă, bulgară, ucraineană, suedeză, daneză, norvegiană, olandeză, chineză, japoneză, ebraică, arabă, persană.


Pentru a garanta o traducere cāt mai exactă a informaţiilor din documentele clienţilor noştri, traducătorul este selectat īntotdeauna īn funcţie de profilul documentului, de limba īn care se face traducerea (urmărind mereu să colaborăm cu traducători care vorbesc respectiva limbă ca limbă maternă).


Fiecare comandă de traducere este preluată de la client de către un manager de proiect care creează apoi echipa de traducători īn funcţie de cerinţele specifice documentaţiei. Traducerea odată finalizată este verificată de specialişti din domeniu, iar apoi se introduc imaginile şi se dă documentului tradus formatul cāt mai apropiat de cel al documentului sursă. Lucrarea astfel realizată se transmite către client īn format electronic şi, la cerere, īn formă tipărită pe hārtie. Traducerile tipărite pot fi autorizate (purtānd semnătura şi ştampila unui traducător autorizat de Ministerul Justiţiei) sau legalizate notarial (purtānd şi legalizarea semnăturii traducătorului de către un notar public). Pentru legalizarea traducerilor este necesar să prezentăm notarului public originalul documentului sursă al traducerii, iar documentul trebuie să aibă un caracter autentic, īn conformitate cu prevederile legale.Copyright 2008 Perfekt Office
Design & Programming by Valentin Protiuc


Check Google Page Rank ClickLink.ro ClickLink.ro www.aaz.ro Search Engine Submission - AddMe Smarty Web Director