Română Maghiară Engleză Franceză Italiană Spaniolă Germană
despre noi

Firma noastră îşi propune să vă ofere servicii profesioniste, prompte, calitative şi la cel mai mic preţ în domeniul traducerilor. Asigurăm traduceri orale şi scrise din şi în orice limbă, pentru orice fel de documente sau materiale. Asigurăm, de asemenea şi servicii de întocmire a contractelor de vânzare-cumpărare pentru autovehicule.

Traducem acte auto pentru înmatricularea autovehiculelor aduse din alte ţări la preţuri avantajoase pentru client, urmărind să fim cât se poate de prompţi şi impecabili în serviciile noastre. Pentru a veni în întâmpinarea d-voastră, putem prelua materialele de tradus şi în format electronic (pe whatsapp sau pe e-mail, fotografiate cu telefonul mobil în mod vizibil), urmând ca d-voastră să ne prezentaţi originalele şi să achitaţi lucrarea la ridicarea acesteia. Avem punctul de lucru în Otopeni, pe DN1, la circa 10-15 minute cu maşina de la DRPCIV Bucureşti - ne găsiţi cu uşurinţă utilizând navigaţia oferită de Waze sau de Google, setând drept destinaţie „Traduceri Otopeni”

Traducem acte auto şi orice fel de documente din aproape toate limbile: traduceri acte auto din Germania, traduceri acte auto din Franţa, traduceri acte auto din Italia, traduceri acte auto din Belgia, traduceri acte auto din Olanda, traduceri acte auto din Ungaria, traduceri acte auto din Bulgaria, traduceri acte auto din toate ţările şi limbile, servicii de traduceri şi de interpretariat în toate domeniile,

În cadrul tuturor serviciilor oferite garantăm: consultanţă de specialitate pentru traduceri, precum şi transferul sigur şi confidenţial al datelor.

În întreaga noastră activitate respectăm confidenţialitatea datelor şi informaţiilor care ne-au fost puse la dispoziţie şi normele aplicabile de protecţie a datelor personale, aşa cum sunt ele definite în Directiva GDPR. Pentru mai multe detalii, puteţi consulta Politica noastră de confidenţialitate şi Politica noastră de colectare, prelucrare şi stocare a datelor personale disponibile din meniul lateralCopyright 2008 Perfekt Office
Design & Programming by Valentin Protiuc


Check Google Page Rank ClickLink.ro ClickLink.ro www.aaz.ro Search Engine Submission - AddMe Smarty Web Director